Hei har du hørt om Radio Signal?

Vi er tre kreative og engasjerte ungdommer som jobber med programposten Radio Signal. Dette er et ungdomsprogram som går på fredager fra kl. 18-19. Her snakker vi om musikk, kjendiser og folk, film og TV, aktuelt stoff og mye mer.

Det hele begynte høsten 2011, og vi var på lufta for første gang 16. desember samme år. Fra den gang har vårt produksjonsteam jobbet tett sammen både teknisk og med innholdsproduksjon, og to av oss har fått det flettet inn i et av mediefagene på skolen. Alt innhold godkjennes selvfølgelig av redaksjonen.

Vi jobber frivillig, og har ansvar for hele produksjonen: Vi styrer det tekniske, vi lager innholdet, vi leder programmet. Paal William er sjefs-teknikeren og produsenten vår, Jenny og Kristine jobber mest som programverter, men vi er flinke til å bytte på oppgavene. Kristine er også produksjonslederen vår. Målet er at alle skal delta i alle deler av produksjonen.

Har du forslag til gjester vi kan ha i studio? Er det noe spesielt du vil høre om? Har du musikkønsker? Vi vil høre fra deg! Skriv til oss med ønsker, tips, forslag og hilsener!­

Vi jobber for at du skal få en bra lytteropplevelse! Vi vil gjerne høre fra deg, så skriv til oss på epost eller på Facebook