RADIOBINGO

Hver tirsdag kl. 20:30

Hver tirsdag klokka 20:30 til 22:00 spiller vi RadioBingo på Radio Trøndelag. Hver eneste uke har vi 20.000 kroner i ordinære premier. I tillegg kan du vinne lykketallspotten som kan komme seg opp i 70.000 skattefrie kroner!

Har du ikke spilt radiobingo før?
Se vår informasjonsvideo for å se hvordan du skal spille:

Hjemme i din egen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spille Radiobingo. Når du får Bingo, ringer du inn til våre godt rutinerte programledere og programsekretærer som hjelper deg videre. Telefonnummeret du skal ringe til står på bingoblokka og er 74 83 95 95.

Bli med og spill RadioBINGO på Radio Trøndelag! Vi garanterer underholdende spilleglede med ekstremt gode vinnersjanser. En bingoblokk med 5 spill koster 100 kroner. Billig underholdning der du kan vinne tusenvis av skattefrie kroner!

LYKKETALLSPOTTEN

I tillegg til at vi har hele 20 000 kroner i pengepremier hver uke, så har vi noe som heter “lykketallspotten.” Den starter på 5000 kroner, og hver gang så har potten ett spesifikt tall. Får du bingo på dette tallet på en tre-rekker, så vinner du lykketallspotten. Hvis ingen vinner potten, så blir den fem tusen kroner høyere til neste uke. Den kan vokse seg helt opp til 70 000 kroner!

Hos Radio Trøndelag kan du følge bingotrekningen i ekte tid på nett.

Du kan se tallene oppdatere seg samtidig som de leses opp på radioen. Kjøp deg en bingoblokk, sett på radioen og følg trekningen live!

KJØP BINGOBLOKK

En blokk med hele 5 spill koster kun 100 kroner! Du kan kjøpe bingoblokk både på forskjellige utsalgssteder og på nett..

 

Følg etter på facebooksiden vår for å vinne bingoblokk! Der poster vi også nyheter og forskjellige intervju.  Følg oss da vel!