“Vi lager musikk i en sjanger som heter “EDM” eller electronic dancemusic,” sier Emil. Det er popmusikk i samme sjanger som Kygo, Alan Walker og Avicii som er favoritten.

Emil har vært interessert i denne musikken siden han var 15-16 år gammel. Han startet først som DJ, og begynte å produserere musikk etterhvert. Emil forteller at han jobber sammen med bestekompisen Jim Marius fra Kristiansund.

Den nye låta er den fjerde i rekken for Emsky. Den første singelen, “Do it right,” kom i mai i fjor.

Emil har veldig spennende nyheter å komme med i studio, nemlig at han har skrevet under på platekontrakt! “Det e drømmen!” sier Emil om å skrive under på kontrakten.

Støtt artisten med å kjøpe låta i itunes:

Inga spør om det er noe spesielt som har skjedd siden låta er litt annerledes enn de forrige, og Emil forteller at de bestemte seg for å legge mer følelser i prosjektet. Han forteller om utviklingen til låta underveis. “Det er ei soft låt” sier Emil om sin nye singel. Han forteller også at de har skiftet navn. Trenger du å finne musikk på spotify eller andre steder nå, så kan du søke etter “Primacy x Emsky.”

Emil forteller at han kan også få spilleoppdrag hvis låta blir spilt mye, så vil du høre Emsky live, så kom igjen folkens!

Hør på den nye låta til Emsky i spotify: