RADIOBINGO

Hver tirsdag kl. 20:30

Hver tirsdag klokka 20:30 til 22:00 spiller vi RadioBingo på Radio Trøndelag. Hver eneste uke har vi 25.000 kroner i ordinære premier. I tillegg kan du vinne lykketallspotten som er på 100.000 skattefrie kroner, hver uke!

Har du ikke spilt radiobingo før?
Se vår informasjonsvideo for å se hvordan du skal spille:

Hjemme i din egen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spille radiobingo. Når du får bingo, ringer du inn til våre godt rutinerte programledere og programsekretærer som hjelper deg videre. Telefonnummeret du skal ringe til står på bingoblokka og er 74 83 95 95.

Bli med og spill RadioBINGO på Radio Trøndelag! Vi garanterer underholdende spilleglede med ekstremt gode vinnersjanser. En bingoblokk med 5 spill koster 120 kroner. Billig underholdning der du kan vinne tusenvis av skattefrie kroner!

LYKKETALLSPOTTEN

I tillegg til at vi har hele 25.000 kroner i pengepremier hver uke, så har vi «lykketallspotten». (Jackpot) Den er alltid på 100.000 kroner. Får du bingo på lykketallet på en tre-rekker, så vinner du lykketallspotten. Feriepengepotter og oddtallspotter annonseres.

Hos Radio Trøndelag kan du følge bingotrekningen i ekte tid på nett.

Du kan se tallene oppdatere seg samtidig som de leses opp på radioen. Kjøp deg en bingoblokk, sett på radioen og følg trekningen live!

KJØP BINGOBLOKK

En blokk med hele 5 spill koster kun 120 kroner! Du kan kjøpe bingoblokk både på forskjellige utsalgssteder og på nett..

 

Følg etter på facebooksiden vår for å vinne bingoblokk! Der poster vi også nyheter og forskjellige intervju.  Følg oss da vel!